800 g warzyw i owoców dziennie, dwa do czterech jajek, ograniczenie mięsa i tłuszczy – to najważniejsze wskazówki redaktor Katarzyny Bosackiej, by zmodyfikować dietę na zdrowszą i cieszyć się długim życiem. Przedstawiła je w ramach wykładu pt. „Czy wiesz, co jesz?” organizowanego w ramach cyklu „Przybij piątkę nauce”.

Forum Akademickie – Czy wiesz, co jesz?

Zdrowie i natura – O czym opowie Katarzyna Bosacka?

GAZETA CODZIENNA NOWINY – Czy wiesz, co jesz oraz WSIiZ w Rzeszowie zaprasza na wykład online Katarzyny Bosackiej „Czy wiesz, co jesz?”

Rzeszów News – „Przybij piątkę nauce”. Wykład Katarzyny Bosackiej – „Czy wiesz, co jesz?”

Super Nowości – Katarzyna Bosacka na Uczelni

Serwis informacyjny Urzędu Miasta Rzeszowa – „Czy wiesz, co jesz?” – wykład red. Katarzyny Bosackiej

Radio VIA – Katarzyna Bosacka gościem cyklu „Przybij piątkę nauce”

RMF Maxxx Krosno